UPDATE MURGENI: 42 de persoane au fost reținute, zeci de luptători din 5 județe!

0
2

MAI a folosit sute de jandarmi și polițiști pentru a descinde la clanurile de la Murgeni, care au terorizat efectiv populația. Din arsenal nu au lipsit dronele, câinii, dar și zeci de luptători de la trupele speciale din cinci județe, jandarmi și polițiști.

„Azi s-au efectuat 23 percheziții domiciliare în cadrul dosarului penal constituit pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violente, distrugere, uz de armă fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice. 42 de persoane au fost ridicate cu mandat de aducere la sediul politiei din Bârlad”,

a precizat IPJ Vaslui.

ȘTIREA DIMINEȚII Murgeniul este „periat” de polițiști și jandarmi, se caută cei care au comis actele brutale din 5 iunie!

RAZIE… În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, efectuează peste 20 de percheziții domiciliare la adrese de pe raza orașului Murgeni, județul Vaslui.

Polițiștii pun în aplicare mai multe mandate de percheziție domiciliară pe raza localității Murgeni, județul Vaslui, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni. În cauză în care au fost dispuse perchezițiile domiciliare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniştii publice”, „lovire sau alte violenţe”,”uz de armă fără drept” și „distrugere”. Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, Grupării Mobile de Jandarmi Bacău și Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Iași, Neamț, Bacău, Vrancea și Galați.

Razie Murgeni, galerie foto

[smartslider3 slider=”26″]

vasluianul.ro: Dosar Murgeni

[smartslider3 slider=”18″]

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!