Surprize culinare la terasa Vecchia Roma, de astăzi începe „Week-end mexican”!

0
113

AȘA, DA!… După ce week-end-ul trecut, conducerea celei mai frecventate terase din Vaslui, Vecchia Roma, a propus vasluienilor un final de săptămână pescăresc, de data aceasta este vorba de mâncăruri cu specific mexican, alături de celelalte sortimente din bucătăria națională și internațională.

„Mexic în farfurie: preparate delicioase, băuturi specifice, atmosferă relaxantă și multă voie bună!

WEEKEND MEXICAN!

Rezervă masa din timp la 0740 064 201″,

sună mesajul postat de cei de la Vecchia Roma.

Florin Ciucă, managerul terasei și a restaurantului cu același nume, a pregătit surprize de proporții pentru toți cei care vin la terasă în aceste zile, după ce autoritățile au permis deschiderea acestor locații.

Vecchia Roma îi încântă pe vasluieni cu un design nou, atrăgător, care rivalizează cu tot ceea ce este mai frumos în materie de terase în România.

„Am trecut prin acea perioadă în care totul a fost închis, așa că am decis să facem o schimbare, pe care mulți dintre clienți o apreciază. Este vorba de un nou look, propus de doi tineri din Vaslui, care au o firmă proprie, RoRo. Pe urmă, prezentăm și un proiect de artă abstractă romană, realizat de Leontin Păun, un mare artist român, cu o concepție originală.

Spunem noi că totul este la superlativ, mai ales că avem și un nou logo, iar meniul este din ce în ce mai diversificat. Casa mea este casa clienților care ne trec pragul la Vecchia Roma, vreau să găsească tot ce este mai bun, aici”,

a spus patronul terasei și restaurantului Vecchia Roma.

Pentru moment, dată fiind starea de alertă, sunt disponibile doar 100 de locuri, însă imediat ce se va închide și starea de alertă vor fi disponibile 200 de locuri pentru clienții Vecchia Roma.

Și un amănunt interesant, dezvăluit de Florin Ciucă: fiecare week-end din această vară va fi unul al surprizelor culinare la Vecchia Roma, cu produse din bucătăria greacă, italiană, franceză etc.

Galerie foto – Vecchia Roma – noul design

[smartslider3 slider=”27″]

Video – Vecchia Roma – Week-end mexican

https://videopress.com/v/DuuX8URc?preloadContent=metadata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here