Cinci zmei din Murgeni au fost reținuți pentru 24 de ore!

ȘMECHERI DUPĂ GRATII… După o anchetă care a durat mai multe zile, polițiștii bârlădeni au decis ca față de cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 46, de ani, din orașul Murgeni, să ia măsura reținerii pentru 24 de ore, în urma conflictului sângeros de la începutul acestei luni.

Pe 14 iunie, Ministerul de Interne a folosit sute de jandarmi și polițiști din mai multe județe pentru a descinde la clanurile de la Murgeni care au terorizat populația. Din arsenalul Poliției nu au lipsit dronele, câinii, dar și zeci de luptători de la trupele speciale din șase județe, jandarmi și polițiști.

Atunci, s-au efectuat 23 percheziții domiciliare în cadrul dosarului penal constituit pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violente, distrugere, uz de armă fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice, astfel că 42 de persoane au fost ridicate cu mandat de aducere la sediul politiei din Bârlad.

Până ieri dimineață, în urma conflictului ce a avut loc în seara de 4 iunie a.c., pe raza orașului Murgeni, fuseseră luate măsuri preventive față de 18 persoane (3 rețineri urmate de măsura arestării preventive, 6 rețineri urmate de măsura controlului judiciar, 4 măsuri de controlul judiciar pentru 60 de zile și cele 5 rețineri de astăzi). Ieri, s-a decis ca un număr de cinci combatanți să fie reținuți pentru 24 de ore, după ce s-a probat implicarea lor directă în conflictele din seara zilei de 4 iunie.

„Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad sub aspectul săvârșirii infracțiunilor „tulburarea ordinii și liniştii publice”, „lovire sau alte violenţe”,”uz de armă fără drept” și distrugere”,

anunță biroul de presă al IPJ Vaslui.

vasluianul.ro – Dosar Murgeni

[smartslider3 slider=”18″]

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: