La pușcărie cu agresorii care nu respectă legile în Țara Românească! Un vasluian a călcat (a câta oară?) pe bec!

JUDECĂTORI FOARTE MILOȘI… Am citit, în ultimele luni, despre indivizi extrem de violenți, care calcă în picioare legile care le interzic să se apropie de fostele soții sau iubite, unii comițând și crime. Iată că, la Vaslui, un astfel de individ sfidează comunitatea și Poliția și își bate joc de legi. Până când?

IPJ Vaslui a anunțat, ieri, că a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat în vârstă de 51 de ani din municipiul Vaslui, urmând ca acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru a fi dispusă o măsură preventivă.

Concret,

„La data de 22 iunie a.c., polițiștii Poliției Municipiului Vaslui – Biroul de Ordine Publică au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 42 de ani, din Vaslui, cu privire la faptul că fostul concubin, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a încălcat din nou prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Vaslui împotriva sa.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că în cursul zilei de 22 iunie a.c., orele 19:30 și 23:30, acesta s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate, deși avea interdicție de a se apropia de apelantă, precum și de domiciliul și fiica acesteia.

Bărbatul este cercetat în mai multe dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”.

Asta anunță, acum, IPJ Vaslui. Dar, iată, același bătăuș și agresor a mai comis-o încă o dată în mai!

Pe 29 mai, IPJ anunță că:

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Biroul de Ordine Publică Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violențăîn familie, nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și distrugere.

La data de 23 mai a.c., polițiștii Poliției Municipiului Vaslui – Biroul de Ordine Publică au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 42 de ani, din Vaslui, cu privire la faptul că fostul concubin, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a agresat-o fizic, atât pe ea, cât și pe fiica ei minoră.

Totodată, femeia a reclamat și faptul că acesta, în cursul serii de 20 mai a.c., a provocat scandal la domiciliu, distrugând ușa de acces. Cu ocazia cercetărilor efectuate, politștii au întocmit pe numele bărbatului un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și distrugere, fiind emis și un ordin de protecție provizoriu, prin care s-au stabilit mai multe măsuri de interdicție.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul a încălcat în mod repetat prevederile ordinului provizoriu de protecție, ultima dată fiind în ziua de 28 mai a.c., ora 11:00, când persoana bănuită s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate și a provocat iarăși scandal.

Având în vedere faptul că acesta avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite de ordinul provizoriu, prin care era obligat să păstreze o distanţă minimă de 50 metri faţă de persoana vătămată şi locuinţa acesteia, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă ordinul de protecţie.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea a 4 infracțiuni (două privind nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, distrugere și violență în familie).

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore”.

Adică, l-au reținut, iar judecătorii l-au lăsat în libertate. Acum, agresorul a comis-o și mai rău.

Este nevoie să moară oameni în țara asta, pentru ca judecătorii să-și facă datoria și să nu mai fie așa de miloși cu astfel de indivizi, să-i trimită după gratii, unde le e locul?

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: