Mai folosește cineva măști, în județul Vaslui? Scandal pe controalele ISU!

DE NECREZUT… După o lungă perioadă de timp în care județul Vaslui a stagnat, în privința cazurilor noi de coronavirus, s-a întâmplat ceea ce nu-și dorea nimeni. Numărul de cazuri a crescut foarte mult, astfel că, ieri, Vasluiul înregistra 180 de cazuri de Covid 19, cu 18 cazuri internate în spitalul de la Bârlad.

De ce a crescut atât de spectaculos numărul de cazuri? Care este motivația pentru care județul Vaslui este pe o curbă ascendentă? Un posibil răspuns la toate aceste întrebări l-am primit, ieri, de la un cititor Vasluianul.ro.

Redăm integral declarația omului de afaceri, care dorește să rămână anonim.

„Vă întrebați de ce a crescut numărul de cazuri? Vă spun eu! Am un caz la Poliție, am fost chemat pentru unele declarații. Am intrat în sediul Poliției Municipale Vaslui, cu mască pe figură, și toți se uitau la mine de parcă eram extraterestru!

Am rămas șocat!

Niciun polițist de la Poliția Vaslui nu purta mască de protecție, în timp ce oamenii intrau și ieșeau de sediu cu diverse probleme, fără măști, fără nicio protecție, nimic. Cine mai știe câți dintre cei care umblă prin Poliție sunt bolnavi sau nu? Nimeni!

Altă situație. Am avut zilele acestea controale de la ISU la toate punctele de lucru. Trei agenți de la ISU Vaslui. Știți că NICIUNUL nu a purtat mască o singură secundă? Au chemat angajații la discuții, nu au avut măști, nu au respectat normele de distanțare socială, absolut nimic. Acei angajați ai MINISTERULUI DE INTERNE nu au purtat deloc mască, toate zilele în care m-au controlat. Au intrat în multe locații, au discutat cu angajații, stăteau față în față cu salariații, nicio distanțare socială.

Vă repet: aceste fapte se petrec în instituțiile MAI, cele care ar trebui să dea un exemplu populației, privind respectarea normelor de siguranță și distanțare socială! Dacă acești angajați nu folosesc măștile de protecție, ce să mai cerem de la oamenii simpli de la țară?”,

se întreabă omul de afaceri, extrem de iritat.

Un consilier județean crede că totul este o farsă pusă la cale de guvern!

„Încă o dovadă că eram luați de proști de Guvern, când ni se spunea că se vindecă sub 100 de oameni pe zi, ca să crească artificial cazurile active de Covid și astfel să justifice prelungirea Stării de Alertă!

Astăzi au fost declarați 608 PACIENȚI VINDECAȚI, după ce ieri mai fuseseră declarați 1.229 !!! Cum vine asta? În anumite zile se vindecă 84 sau 46 de pacienți și în alte zile 1.229 și 608??

Oricum, concluzia este că testând în sfârșit la maxim s-au descoperit ultimele focare și anunțând în sfârșit toți pacienții vindecați cazurile active AU ÎNCEPUT SĂ SCADĂ! Astfel : 29 iunie – 6.036 cazuri active, 30 iunie – 5.178 cazuri active, 1 iulie – 4.880 cazuri active ! Totul din ultima lună a fost o manipulare a Guvernului! Scăpăm de Covid, pentru că așa cum spune și OMS virusul se stinge ușor- ușor în toată lumea, iar la noi chiar și mai repede, deoarece virușii nu prea rezistă la vremea de afară!

În ultimele 16 zile au fost descoperite 5.131 de cazuri de Covid, iar acum mai avem 4880 de cazuri active !! Asta spune multe, nu-i așa?”,

se întreabă avocatul Eduard Prisăcaru, consilier județean.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: