Vasluianca Cosmina Adam, asistentă la „Acces Direct”!

CONFIRMARE… Veste-bombă în show-biz-ul românesc. De seara trecută, o vedetă a muzicii populare, originară din Vaslui, Cosmina Adam, este asistentă la o emisiune cunoscută milioanelor de români.

”Dragii mei, începând de astăzi, pot spune că traiectoria vieții s-a schimbat, cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii Acces Direct și reporter special. Nu vă puteți închipui cât de fericităăăăă sunt și ce simt eu acum! Multumesc celor ce s-au gândit la mine! Visați cu ochiul minții”,

a transmis, ieri după-amiază, Cosmina Adam, pe Facebook

Tânăra asistentă de la „Acces Direct” este o solistă de muzică populară în vârstă de 28 ani. A fost elevă la școala Gimazială „Mihai Eminescu” Vaslui – clasele speciale de muzică, unde a studiat vioara timp de 8 ani.

A urmat cursurile Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă”, iar apoi pe cele ale Universității de Arte „George Enescu”- secția Canto. Provine dintr-o familie cu preocupări în arta tradițiilor populare. A intrat în lumea muzicală alături de grupul “Cvarta”, a continuat apoi în grupul “Mugurel”, dar și cu Orchestra „Rapsodia Vasluiului“.

„Această colaborare cu orchestra, care a început în urmă cu șapte ani, când eram în primul an de facultate la Universitatea de Arte “George Enescu” Iași, secția Canto, mi-a schimbat viața și mi-a dat prilejul să mă afirm în acest frumos domeniu al folclorului”,

spunea în urmă cu ceva timp, Cosmina.

În urmă cu patru ani și-a lansat primul album – „Frumoasă ca mine nu-i”, cu 15 cântece de dragoste, de despărțire, de înstrăinare sau de petrecere. Cosmina Adam a înregistrat noi piese, anul trecut, “Unde-i dragoste și dor” și „Dorul, bate dorul peste sate”, în duet cu Ciprian Silasi, interpret de muzică populară din Sibiu.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: