Mii de ouă cu salmonella la Penny Market, astăzi e ultima zi de valabilitate!

MARE ATENȚIE LA OUĂ!… Vasluienii care au trecut în ultimele săptămâni pe la Penny Market, magazinul din zona Găzărie, sunt în pericol de a se infecta cu bacterie periculoasă.

Reprezentații lanțului de supermarketuri Penny informează clienții că trebuie să returneze cât mai repede posibil produsul „OUĂ 30 M”, produse care au termene de valabilitate data de 5 iulie, adică ziua de duminică. În aceste ouă specialiștii au găsit, conform analizelor, Salmonella.

„Stimați clienți,

PENNY vă informează cu privire la rechemarea și returnarea produsului „OUĂ 30 M”

SC VANBET S.R.L recheamă preventiv produsul „OUĂ 30 M” cu termenul de valabilitate 05.07.2020, LOT 160, marca de sănătate: RO EPC 53 CE, vândut de către PENNY REWE România. În urma unei analize, a fost detectată Salmonella. Aceasta poate provoca afecțiuni grave digestive.

Nu consumați ouăle!

Clienții care au cumpărat acest produs, cu termenul de valabilitate menționat mai sus, sunt rugați să țină cont de retragere și să nu îl consume. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, PENNY REWE România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele PENNY.

Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această rechemare vizează exclusiv produsul „OUĂ 30 M” cu termenul de valabilitate 05.07.2020, LOT 160, marca de sănătate: RO EPC 53 CE.

Alte produse vândute de PENNY REWE România, inclusiv alte tipuri de ouă, nu sunt afectate de această rechemare.

PENNY REWE România își cere scuze pentru incovenientele create. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta telefonic la 0800.110.111 (Luni ‐ Sâmbătă 08:00 ‐ 21:00) sau pe adresa de mail contact@penny.ro”,

se arată în comunicatul companiei.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: