Marius Stan, polițistul incomod pentru șefii IPJ Vaslui, din nou pe străzile Murgeniului!

POLIȚIST DE ISPRAVĂ!… Demonstrând că, mai presus de toate, își iubește meseria și este în slujba oamenilor din Murgeni, care îl iubesc și îl respectă, agentul șef Marius Stan a fost de serviciu, seara trecută, pe străzile Murgeniului. Adică, tocmai din acel loc în care, cu o lună în urmă, era concediat de către șefii IPJ Vaslui, pe motiv de postări anti-PSD!

„Multă stimă pentru Dumneavoastră sunteți singurul cadru de poliție din ROMÂNIA care este activ public și transparent COMPLIMENTI sper să rămâneți în continuare pentru că puteți da un exemplu bun și celorlalți colegi succes pe viitor. Cu stimă, o româncă”

„Se vede că își face treaba Domnul Stan. Tot respectul meu”

„Se vede după strada liberă că ești în Murgeni. Spor la treabă”, sunt doar câteva dintre comentariile celor din Murgeni, de acasă sau plecați afară.

Vă reamintim că, în urma deciziei conducerii IPJ Vaslui de a-l concedia, din cauza postărilor sale anti-PSD, locuitorii din Murgeni s-au mobilizat și au trimis o petiție la ministrul de Interne, semnată de 900 de persoane, prin care cer anularea deciziei conducerii Poliției Județene.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: