Trei tâlhari din Oltenești, Bunești-Averești și Muntenii de Jos au agresat doi copii din Miclești!

0
3

ULUITOR… Caz incredibil petrecut pe raza comunei Oltenești, în urmă cu aproape o lună de zile. Doi bărbați de 24, respectiv 19 ani, și o femeie de 22 de ani au fost reținuți de către polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată.

Oamenii legii au probat activitatea infracțională a celor trei persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în seara de 24 iunie a.c., femeia de 22 de ani, din comuna Oltenești, județul Vaslui, le-ar fi dat întâlnire unor tineri de 20, respectiv 19 ani, din comuna Miclești, județul Vaslui, pe drumul ce leagă localitățile Oltenești Vinețești.

Ulterior sosirii lor, femeia i-ar fi anunțat printr-un SMS pe complicii săi, respectiv un bărbat de 24 de ani, din comuna Muntenii de Jos, județul Vaslui și un tanăr de 19 ani, din comuna Bunești-Averești, județul Vaslui, care s-au deplasat cu un autoturism spre punctul de întâlnire menționat anterior. Acolo, bărbații cercetați i-ar fi agresat pe cei doi tineri din comuna Miclești, județul Vaslui, cu un corp contondent și, prin violență, i-ar fi deposedat de bani și de alte bunuri. Prejudiciul în cauză este estimat la aproximativ 1.500 de lei.

Cei trei făptași au fost reținuți pentru 24 de ore, ieri fiind prezentați Judecătoriei Huși cu propunerea de arestare preventivă.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!