COD ROȘU: Județul Vaslui este un focar de Covid, cazuri noi la ISU, APIA, Policlinica Vaslui, IPJ sau Spitalul Bârlad!

AMPLOARE… Nu e de glumă. Protejați-vă, oriunde ați fi în județul Vaslui, pentru că focarele de coronavirus din unele instituții par să ia amploare și riscă să cuprindă tot județul.

Conform unor surse, la Spitalul din Bârlad, șapte asistente și un medic de la Secția de Neonatologie s-au infectat cu coronavirus, iar situația cu noii născuți a devenit atât de gravă încât s-a decis transportarea la Spitalul Județean de Urgență a nou-născuților din Bârlad, noaptea trecută.

Și femeile însărcinate de la Secția Obstretică Ginecologie de la Bârlad sunt aduse la Vaslui, pentru că spitalul de acolo pare să fie cuprins de virusul Covid 19, iar medicii și asistentele sunt confirmați pe bandă rulantă.

La Policlina Vaslui, Ambulatoriul SJU, cum se spune oficial, se pare că toată lumea s-a infectat cu Covid 19, cu excepția unui singur caz. Sunt informații, neconfirmate oficial, despre cazuri de coronavirus la ISU (cazuri noi, în afara celor patru anunțate inițial), IPJ, Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură.

Vom afla în zilele următoare cât de gravă este situația. Până atunci, un singur sfat: purtați mască și păstrați distanțarea socială, dacă nu vreți să ajungeți pe un pat de spital!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: