Mesaj pentru drumarii de la Viacons Rutier Huși: „Vă așteptăm la lucrări în zona Moldovei”

PROVOCARE… Este vară și motoarele companiei Viacons Rutier Huși sunt turate la maxim, fiind realizate lucrări în mai multe comune sau municipii din județul Vaslui.

Drumarii hușeni sunt considerați de către fostul director al DRDP Iași, Mugurel Laicu, drept o companie cu care județul se poate mândri, putând realiza lucrări de amploare în Moldova și, de ce nu?, și în alte părți ale țării.

Mai mult, Laicu îi provoacă pe cei de la Viacons Rutier să treacă la lucrări de amploare din zona Moldovei, dat fiind că au expertiză și o dotare tehnică de excepție.

„Pe 11 Iulie 2019, am participat la Huși la un eveniment de amploare dedicat breslei drumarilor, organizat în mod excepțional de una din cele mai performante societăți de drumuri din Moldova – VIACONS HUȘI ! Peste 250 de reprezentanți ai companiilor de construcții, profesori universitari, cercetători, reprezentanți ai sistemului bancar și ai administrației publice locale și județene s-au reunit în perioada 11-13 iulie la Huși, județul Vaslui, în cadrul simpozionului „Dezvoltarea infrastructurii rutiere pe plan național și local”. Evenimentul organizat magistral a avut loc cu ocazia împlinirii a 18 ani de activitate a SC Viacons Rutier Huși.

SC Viacons Rutier este o companie cu capital privat integral românesc, înființată în 2001, având ca obiect principal de activitate construcția de drumuri și poduri.

Cu o cifră anuală de peste 13 milioane de euro, SC Viacons Rutier are în portofoliu peste 400 de proiecte de infrastructură rutieră finalizate și peste 40 în curs, cu peste 1,5 milioane de beneficiari din toată zona Moldovei.

Felicitări bravilor drumari hușeni , felicitării dlui Ing. Ioan Ciomaga – un drumar de excepție, plin de energie, viguros, dar și extrem de riguros, calități fără de care nu poți face performanță în acest domeniu deosebit de greu, dar care dacă nu îl trădezi îți poate oferi nenumărate satisfacții profesionale!

Vasluienii pot fi mândri că au în județul lor un constructor de talia VIACONS HUȘI !

Repet și acum, ceea ce am spus acum 1 an:

“Dragi constructori drumari de la VIACONS HUȘI – formați o echipă redutabilă, profesionistă, călită în numeroasele lucrări făcute, acum a venit timpul să faceți pasul de la EUROPA LEAGUE la CHAMPIONS LEAGUE, cu alte cuvinte să faceți lucrări și în alte județe din Moldova, să vă arătați măestria și la viitoarele tronsoane de autostradă/autostrăzi ce vor fi construite în Moldova!

Sunt convins că alături de celebrii drumari de la UMB (care au trecut de mult Carpații cu lucrări realizate exceptional) în MOLDOVA pot în orice moment să înceapă lucrări de anvergură în infrastructura rutieră firme care au acumulat o mare experiență, sunt dotate cu utilaje și dispun de „AURUL” necesar, adică de forță umană calificată! Și mă gândesc aici la VIACONS HUȘI, DANLIN Piatra Neamț, ECHY SAM Tg. Frumos, CONEST Iași, CONEX TRUST Bacău, TASA Botoșani etc”,

este mesajul fostului șef al Drumurilor Naționale de la Iași.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: