Primăria Vaslui și Goscom atacă roiurile de țânțari din mai multe cartiere. Află dacă zona ta este printre cartierele vizate!

ATAC CU ELICOPTERUL… Miercuri, 29 iulie, Primăria Municipiului Vaslui – prin operatorul S.C. GOSCOM Vaslui S.A. – va efectua lucrări de combatere a țânțarilor.

Astfel, între orele 5.00 și 8.00, se vor efectua tratamente de dezinsecție aeriană pe raza UAT Municipiul Vaslui, prin pulverizare din elicopter a soluției de insecticid Solfac Trio EC 200, produs avizat de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică, nr. aviz 4600BIO18/12.24.

Între orele 4.00 și 7.00, se vor efectua tratamente de dezinsecție pedestru și cu autoutilitara în zona malurilor râurilor și canalelor de desecare (Delea, Delea ICIL – Podul de Fier, str. Decebal – Hușului, str. Anton Pann – str. Oltea Doamna), iar între orele 22.00 și 02.00 – în zonele destinate activităților sportive, în parcuri și în cimitir (Stadion – Sala Polivalentă, ștrand, Parcul Movas, Curțile Domnești, Teatrul de Vară, Parcul Tineretului, Parcul Copou și Cimitirul Eternitatea). Se va utiliza Cytrol 10/4 ULV, produs avizat de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății, nr. aviz 4209BIO/18/05.21.

În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității de dezinsecție va fi reprogramată.

„Atenționăm crescătorii de albine și pasionații de sericicultură de pe raza municipiului Vaslui (inclusiv Gura Bustei, Bahnari, Moara Grecilor), dar și a localităților învecinate (Pușcași, Munteni) și recomandăm luarea de măsuri de protejare, deoarece insecticidul utilizat poate fi periculos pentru familiile de albine și viermii de mătase”,

este mesajul primăriei Vaslui.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: