Biroul Electoral Județean va funcționa în Palatul Administrativ. Se vor amâna alegerile?

INCERTITUDINE… S-a stabilit locația în care va funcționa Biroul Electoral Județean, organismul care va superviza desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie 2020.

Conform ordinului prefectului nr. 229, sediul BEJ este stabilit să funcționeze în Palatul Administrativ al județului, la etajul 1, camera 102.

Totodată, au fost numerotate cele 86 de circumscripții electorale locale și s-au stabilit locațiile în care vor funcționa acestea, marea majoritate în sediile de primării.

Legat de subiectul alegerilor locale, Președintele Klaus Iohannis a declarat că până la jumătatea lunii august se va lua o decizie dacă se reia sau nu discuția pe tema amânării alegerilor locale.

Discuția despre amânarea alegerilor este legitimă, consideră președintele, care a amintit că OMS a declarat de curând că pandemia nu va avea mai multe valuri, ci un singur val mare, un anunț care îl îngrijorează pe președinte.

„Ce obținem dacă amânăm acum alegerile?” se întreabă șeful statului, în condițiile în care o eventuală amânare spre sezonul rece riscă să se ajungă într-o situație și mai gravă, când pandemia s-ar putea suprapune și peste sezonul de gripă, și peste o iarnă grea.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: