„Îl felicităm pe tânărul ofițer Leahu și îi dorim succes!”

GEST FRUMOS… În această dimineață, primăria și CL Ștefan cel Mare l-au felicitat public pe tânărul ofițer Carlos Andrei Leahu, pentru performanțele obținute în Academia Forțelor Terestre, acolo unde a terminat ca șef de promoție.

„Îi dorim mult succes în cariera militară, este un tânăr care a învățat foarte bine, la școala din Ștefan cel Mare, iar acum a demonstrat că poate învinge toate greutățile, pentru a ajunge cel mai bun. Îl felicităm, în numele tuturor locuitorilor comunei, și îi dorim mult succes pe mai departe. Ne mândrim cu astfel de tineri”,

a spus primarul Mihai Moraru.

Sublocotenentul Carlos-Andrei Leahu este șeful de promoție la arma Tancuri din Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”

„Pasiunea pentru regele câmpului de luptă, tancul TR 85 M1 Bizonul, a existat dintotdeauna. Momentul în care am conștientizat dragostea față de această armă de tradiție din Armata României a fost cel în care am efectuat primul drum în poligon, căci tanchistului îi stă cel mai bine în poligonul de instrucție”,

recunoaște Leahu.

Originar din comuna Ștefan cel Mare, dintr-o familie fără mari posibilități financiare, tânărul ofițer este nerăbdător să-și asume responsabilitățile primei funcții, mărturisindu-ne că este o mândrie să facă parte din rândurile „Cavalerilor Negri”.

„Mult succes, Andrei, în cariera pe care ți-ai ales-o!”, se precizează pe pagina oficiala de Facebook a MAPN.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: