Ei sunt viitorii consilieri locali PNL ai Hușului!

OFERTĂ… Tânăr candidat din partea PNL la primăria Huși, omul de afaceri Alexandru Nechifor a prezentat, în această dimineață, o parte dintre numele pe care liberalii le propun hușenilor pentru viitorul Consiliu Local.

„Partidul Național Liberal propune pentru Consiliul Local Huși oameni onești, bine pregătiți profesional, cu experiență în diverse domenii de activitate.

BOBÂRNAT RADU – Președinte al Organizației PNL HUȘI

Este avocat, cu experiență de 24 de ani în profesie, iar din anul 2015 este Decanul Baroului de Avocati Vaslui.

S-a remarcat ca o voce puternică a partidului, care s-a auzit încă din anul 2004 atât în Consiliul Local Huși, cât și în Consiliul Județean Vaslui.

Experiența sa în domeniul juridic și în administrația publică reprezintă o garanție a faptului că vom avea un consiliu local cu autoritate, profesionist și eficient.

NACU MIHAELA – Medic stomatolog cu numeroase cursuri și specializări în domeniu.

Om de echipă, cu un puternic atașament pentru valorile liberale, și-a câștigat de-a lungul timpului încrederea și simpatia cetățenilor .

Experiența sa profesională ne va fi utilă pentru proiectele din domeniul sănătății pe care vrem să le propunem hușenilor.

De asemenea, va contribui în mod substanțial la proiectele sociale, culturale ori edilitare”, este anunțul postat de Nechifor pe rețelele de socializare.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: