La Ștefan cel Mare, toată comuna îl susține pe președintele CJ Vaslui pentru un nou mandat

VOTARE… Comuna Ștefan cel Mare este prima localitate din județ, cu primar PSD, care anunță susținerea totală și necondiționată a președintelui actual al Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, pentru un nou mandat în fruntea județului.

La alegerile din 2016, peste 90% dintre localnici au votat pentru Buzatu. Acum, primarul Mihai Moraru spune că oamenii vor merge tot pe mâna șefului de la județ.

„Susținem candidatura dlui Dumitru Buzatu și îl vom vota, pentru că este singurul politician din județ care a mers peste tot, a ajutat primarii, indiferent de coloratura politică. Are mulți ani de administrație și o experiență care îi vor permite să continue procesul de modernizare a județului, în perioada 2020-2024. Înainte de a fi un om politic, dl. președinte Buzatu este un bun administrator al județului”,

explică Moraru.

Atunci când PNL a desființat Fondul de Dezvoltare și Investiții, spune primarul, lăsând comuna Ștefan cel Mare fără finanțare pentru alimentarea cu gaze, Consiliul Județean a alocat fonduri, iar acum conducta a ajuns la Mărășeni.

„Și, în situația noastră sunt multe primării, pe care CJ Vaslui le-a ajutat. Tocmai de aceea, îl susținem pe dl. Buzatu la un nou mandat”,

afirmă Moraru.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: