Verzii vasluieni au nevoie de sprijinul celor care cred în partidul lui Călinescu

MOBILIZARE… Sunt zile de foc pentru partidele politice, care trebuie să strângă semnături pentru a depune candidaturile la primării și Consiliul Județean.

În această situație se află și Partidul Verde, al lui Florin Călinescu, condus la Vaslui de energicul Andrei Abutoaie. Am putea spune, chiar, că ei sunt ultimii intrați pe piața politică locală, de aceea misiunea lor este una dificilă.

Andrei Abutoaie, președintele Partidului Verde Vaslui, a lansat un mesaj pe rețelele de socializare, către toți cei care gândesc VERDE, pentru a sprijini cu semnături listele de candidați.

“Viitorul începe cu tine!”

Dragi prieteni,

Voi avea nevoie de sprijinul vostru!!

Legea impune să strângem un număr de semnături pentru a putea candida la Primăria Municipiului Vaslui..

Însă restricțiile impuse de Covid-19 ne împiedică să strângem toate semnăturile în stradă și mai avem doar câteva zile la dispoziție.

De aceea, vă rugăm să descărcați cele două liste de semnături, să le completați și să le semnați, împreună cu prietenii și familia.

Important este să semnați pe ambele liste (una pentru Primărie/Consiliul Local și alta pentru Consiliul Județean), iar tabelul să cuprindă datele complete conform actului de identitate a fiecărei persoane.

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine și nu uitați: “Viitorul începe cu tine!”

Formularele le găsiți pe pagina:

https://semnaturi.asociatia-g2.ro/locale-2020/partidul-verde/?fbclid=IwAR2dgEz9OGseGCTDBV34bk98L42qqnJjdcPryb0DzphkpFVRMvTvfe8clYM

este mesajul lui Andrei.

Lasă un răspuns

Facebook
%d blogeri au apreciat: