Cei trei „zmei” din Tătărăni și Huși, reținuți de Poliție!

HOȚOMANII… Trei bărbați din comuna Tătărăni, respectiv municipiul Huși, au fost reținuți ieri de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au probat activitatea infracțională a celor trei zmei, cu vârste cuprinse între 27 și 36 de ani, din Tătărăni, respectiv Huși, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit că în data de 27 iulie și 4 august a.c., cei trei bărbați ar fi pătruns prin efracție într-o gospodărie de pe raza localității Valea Seacă, comuna Tătărăni, ocazie cu care ar fi sustras mai multe bunuri. Valoarea prejudiciului creat prin comiterea infracțiunii este în valoare de peste 5000 lei și a fost recuperat integral de către polițiști, fiind restituit persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, cei trei bărbați au fost reținuti pentru 24 de ore, iar astăzi, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Huși care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii secției, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: