La Arsura, primărița Butnaru vrea să continue proiectele începute

CEVA SE SCHIMBĂ… Comuna Arsura are în frunte o femeie luptătoare, care a muncit mult pentru a aduce proiecte într-o comunitate care părea blestemată. O comună mică, „arsă” de vremuri, în care s-au schimbat multe lucruri. Acum, primărița Antoaneta Butnaru cere locuitorilor votul de încredere pentru un al doilea mandat.

„TOTUL PENTRU COMUNA ARSURA”

Așa am început primul meu mandat.

Așa vom continua în următoarele două. Cu o echipă fermă, eficace și eficientă pentru bunăstarea comunei noastre. și bunăstarea a început să apară la orizont odată cu așternerea primului metru de asfalt în comuna Arsura.

Vor urma alte mii de metri în satele Arsura, Fundătura, Pâhnești și Mihail Kogălniceanu pentru a pune în practică proiectele demarate în decursul celor patru ani.

Recunosc, nu a fost ușor, am preluat o moștenire grea, dar nu mă plâng pentru că sunt o luptătoare. Pot și vreau să fac în continuare cât mai multe pentru comunitatea noastră, pentru oamenii locului. Este o legătură care contează, care merită orice efort, orice sacrificiu.

Mi-ați dat încrederea voastră și nu vă voi dezamăgi. Aștept și anul acesta, pe 27 septembrie girul dumneavoastră și cu credința și speranța că totul va fi bine, vă promit că vom continua împreună cu fapte nu cu vorbe.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!

Primarul Comunei Arsura

Antoneta BUTNARU”,

este mesajul acesteia către consătenii săi.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: