Primul caz de Covid 19 la Agenția de Mediu Județeană, nu se mai lucrează cu publicul!

ALERTĂ… Sâmbătă, 22 august 2020, la ora 13.00, a fost confirmat pozitiv de Covid-19 un angajat al Agenției de Protecția Mediului (APM) Vaslui, de la Compartimentul Relații Publice (domiciliat în Bârlad), fiind internat în aceeași zi la Spitalul Bârlad. Urmare anchetei epidemiologice efectuate de DSP Vaslui, doar colega de birou a fost considerată contact direct și a intrat în autoizolare la domiciliu.

„S-a făcut dezinfecția instituției, duminică 23 august, a fost prelucrat tot personalul în vederea asigurării desfășurării activității la locul de muncă în condiții de securitate și sănătate.

Pentru că suntem responsabili și ținem la sănătatea celor cu care colaborăm sau au nevoie de serviciile noastre, precum și la sănătatea colegilor noștri, începând cu data de 24 august 2020 suspendăm programul cu publicul.

Având în vedere buna colaborare vă rugăm să ne sprijiniți să-i informăm pe toti cei interesați de serviciile noastre să țină cont că în următoarea perioadă primim solicitările/ documentațiile doar pe e-mail sau prin poștă/curier. Din păcate vom reprograma toate vizitele în teren pentru obținerea acordurilor, autorizațiilor, vizelor pentru autorizații, constatarea pagubelor produse de mistreți, etc

Mulțumim pentru înțelegere și nu uitați purtați mască!”,

este mesajul conducerii APM Vaslui.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: