Un Lexus furat a umblat prin toată Europa. Nu a trecut de polițiștii de frontieră de la Albița!

VIGILENȚI… Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră și au indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Lexus, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Germania.

În ziua de 23 august a.c., în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, C.G., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 41 de ani, care transporta, cu ajutorul unei platforme, un autoturism marca Lexus, fără plăcuțe de înmatriculare.

„Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului transportat, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, constatând astfel că acesta figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul din Elveția și că nu are cunoștință despre faptul că este furat sau implicat în vreun litigiu”,

anunță biroul de presă al instituției.

Polițiștii de frontieră vasluieni efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 30.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: