Aici este centrul medico-social în care CJ Vaslui a investit sume enorme! (VIDEO)

INVESTIȚII… La Băcești, funcționează un centru medico-social care poate fi dat drept exemplu în multe județe ale României. De-a lungul anilor, Consiliul Județean a avut grijă să investească sume uriașe în acest centru, pentru ca beneficiarii și personalul să beneficieze de condiții de muncă foarte bune.

La fel de adevărat este și că această instituție a fost politizată excesiv în ultimii ani, de către fosta conducere a centrului, care acum candidează pe listele PNL, respectiv fostul director.

Cu toate acestea, președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, anunță că serviciile socio-medicale de la Băcești au reprezentat și reprezintă o prioritate pentru Consiliul Județean Vaslui, urmând a fi finanțate în continuare de la județ, pentru binele celor care sunt la tratament acolo.

„Centrul Medico-Social Băcești a beneficiat de fonduri europene de peste 1 milion de euro pentru construirea de pavilioane noi.

Consiliul Județean Vaslui a asigurat cofinanțarea proiectului și a alocat anual peste 100.000 lei pentru achiziția de aparatură medicală modernă.

Aici lucrează specialiști, medici, care oferă celor peste 100 de beneficiari servicii medicale și de recuperare de cea mai înaltă calitate!”,

anunță conducerea CJ Vaslui, asigurând personalul și beneficiarii de sprijinul său în proiectele de viitor.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: