Un stadion de nota 10, la Huși, primarul Ciupilan anunță noi investiții (VIDEO)

INVESTIȚII… Stadionul Municipal Huși a fost reabilitat în anul 2019, inclusiv corpul cu vestiare și birouri, iar acum arată ca o arenă sportivă pe care se pot desfășura competiții sportive importante. Totul a fost posibil prin implicarea primarului Hușului, Ioan Ciupilan. Acesta anunță că va lua în calcul, în următoarea perioadă, și reamenajarea pistei de alergat.

Istoria acestui stadion merită menționată, pentru a arăta de ce arena merită toate investițiile făcute de primarul Ciupilan. A fost construit în anii ’50, prin defrișarea unor vii aparținând unui preot. Ulterior, este modernizat, adaugându-i-se noi anexe și dotări: tribune, tabelă de marcaj, parcare, vestiar și cantină, centrală termică, instalație de radioamplificare cu megafoane. În 1984, stadionul din Huși a fost dotat cu un gazon nou.

În anii ’80, echipa de fotbal “Steaua Mecanica Huși” activa în divizia C. Atunci, la un meci de fotbal veneau și 3.000 de spectatori. Pe acest stadion a jucat un meci și celebrul fotbalist Nicolae Dobrin.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: