Primarul Ioan Ciupilan explică ce investiții urmează să apară în cartierul Dric 3

UN CARTIER MODERN… Fără doar și poate, cartierul Dric 3, din municipiul Huși, tinde să devină una din zonele de primă mână ale orașului, date fiind investițiile pe care primarul Ioan Ciupilan le promovează pentru această zonă.

Primarul Ciupilan explică în detaliu în ce mod se va schimba viața locuitorilor din Dric 3, zonă care este deja un șantier.

„Este unul dintre proiectele pe care mi le-am dorit foarte mult. Aici, avem două proiecte de modernizare. Unul, din fonduri proprii, care inițial a fost prin Fondul de Dezvoltare și Investiții, dar pe care actualul guvern l-a tăiat – și atunci am fost nevoiți să continuăm prin fonduri proprii.

Acest proiect cuprinde zece străzi, care deja sunt în lucru, aproape de turnat covor asfaltic. Sper ca în două-trei săptămâni să înceapă lucrările de asfaltare.

Tot pe Dric 3 mai avem un proiect, pe Planul de Mobilitate Urbană – un proiect care nu este numai pe Dric 3, este pentru tot orașul. Aici a început modernizarea a trei străzi, aici se va construi stația de încărcare și depoul autobuzelor electrice.

Avantajul acestui proiect este că va scădea gradul de poluare și, în același timp, vom putea acorda facilități gratuite pentru elevi și persoanele cu venituri reduse. Pe Dric 3, vom mai avea o grădiniță, o piață, un centru social, care deja este în lucru pe proiecte europene și o bază sportivă, care este deja depusă la CNI. În continuare, vom crea locuri de joacă pentru copii și spații verzi.”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: