Liviu Pârciu, primarul de la Viișoara, un edil cu care locuitorii de acolo se mândresc!

REALIZĂRI… Cine nu a auzit, în ultimii ani, de primarul comunei Viișoara, Liviu Pârciu? Dacă ajungi seara în Viișoara, ai impresia că ai ajuns într-un oraș, pentru că, prin grija primarului, localitatea este iluminată perfect, pe fiecare uliță în parte.

Acum, în preajma alegerilor din 27 septembrie, primarul Viișoarei mai cere de la consătenii săi un vot de încredere, mai ales că are atâtea realizări în spate.

„Dragi locuitori ai Comunei Viișoara,

Mesajul meu este adresat către fiecare dintre dumneavoastră.

A început campania electorală. Am onoarea și bucuria de a vă transmite întreaga recunoștință pentru că ați fost alături de mine și că împreună am obținut realizări importante în comuna noastră, de care se bucură toată comunitatea.

Sunt și multe proiecte aflate în curs de realizare, pe care îmi doresc să le punem în aplicare și după 27 septembrie și, în paralel, să începem altele noi.

Până la acest moment, am constatat că unele persoane aduc în discuții termenul de ”schimbare”, fără a preciza proiecte sau viziuni.

Mă consider un om de bun simț și cred că o campanie electorală nu înseamnă să arunci cu noroi în stânga și în dreapta, iar eu nu voi face așa ceva, ci să prezinți ce ai făcut până la acel moment, precum și ce ai de gând să faci pentru oameni.

Împreună formăm această comunitate și trebuie să dăm dovadă de omenie, de respect, să putem conviețui ani buni înainte.

Știu ca sunt susținut de oameni harnici, frumoși la suflet și cu frică de Dumnezeu și am toată încrederea că vom construi împreună și in următorii 4 ani, proiecte atât de necesare pentru noi toți”,

este mesajul pacifist al actualului primar.

Cei care vor decide dacă îl susțin sau nu sunt locuitorii din Viișoara.

Acest material a fost comandat de către P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 21200019

Lasă un răspuns

Facebook
%d blogeri au apreciat: