Șeful vânătorilor vasluieni a „țintit” și a tras spre USR-PLUS!

EXPERIENȚĂ… Virgil Cadăr, președintele Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Vaslui, este un om destul de retras, deși multă lume din județ a auzit de domnia-sa. Este un bun organizator la acțiunile dedicate vânătorilor din județ, o persoană publică importantă, care preferă să nu iasă prea mult în evidență.

Însă, acum, iată, vorbim de omul politic Virgil Cadăr, cel care a decis – probabil, pentru prima dată în viața sa! – să iasă public și să-și anunțe apartenența la un partid politic. Nici mai mult, nici mai puțin, șeful vânătorilor din județ candidează pentru un post de consilier județean, în cadrul alianței USR-PLUS.

Poziția pe care se află, a patra, în lista de consilieri județeni USR-PLUS, dar și voturile obținute de această alianță la alegerile europarlamentare și prezidențiale, în județul Vaslui, ne fac să credem că Virgil Cadăr are toate șansele să ajungă consilier județean. Mai rămâne doar să treacă de examenul electoral din 27 septembrie…

Să mai spunem că președintele AJVPS este o persoană cunoscută în județ, mai ales că, timp de 17 ani, după Revoluție, a fost manager de firme private, este președintele fondator al Rotary Club Vaslui (2002) și timp de câțiva ani a condus APRDP Vaslui.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: