Cum a ajuns Huși un „oraș al parcurilor”, cu zeci de mii de metri pătrați de spații verzi!(VIDEO)

UN ORAȘ AERISIT… Municipiul Huși, august 2020. Sunt peste 30.000 de metri pătrați de spatiu verde în municipiu, iar asta se datorează eforturilor făcute de primarul Ioan Ciupilan în ultimii ani.

Parcurile de joacă au fost reabilitate și, printre cele mai surprinzătoare lucruri din oraș, se afla mini-părculetul amenajat pe strada Bariera Pascal de la limita cartierului Corni cu Dric. Dar, iată ce spune primarul Ciupilan despre parcurile Hușului:

Spațiile verzi, parcurile și locurile de joacă pentru copii au fost o prioritate a mea, în activitatea pe care am reușit-o până acum. Am reușit, în această perioadă, să modernizăm toate spațiile verzi, toate parcurile din oraș, și mă refer aici la parcul de la Cuza, parcul de la Rodina și parcul de la Pompieri. Hușenii știu foarte bine cum arătau înainte, erau impracticabile.

Astăzi, pot să spun că avem parcuri cu adevărat moderne, cu sistem de irigații modern, cu locuri de joacă pentru copii. Am reușit să construim parcul de la Recea, unul dintre parcurile mari care, odată cu finalizarea zonei de agrement de acolo, cu Teatru de Vară, cu bazinele de înot, cu amenajarea iazului. Cred că va fi cea mai frumoasă zonă din municipiul Huși, unde ne vom putea recrea. Am găsit în bariera Pascal o bucată de teren abandonată, toată lumea îmi spunea că este a cuiva, dar nu era a nimănui, și suntem aproape de finalizarea acelui parc”,

explică edilul Hușului.
Parcurile Municipiului Huși

Acest material a fost comandat de către P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 21200019

Lasă un răspuns

Facebook
%d blogeri au apreciat: