Safir - ceva bun pentru gratar

Cum s-a văzut moțiunea de cenzură eșuată a PSD, din banca senatoarei de Vaslui, Gabriela Crețu

NERVI… Ședința plenului Parlamentului în care urma să fie dat votul pe moțiunea de cenzură intitulată „Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mită generalizată. Belșug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor” a fost reluată, luni după-amiază, după o oră, cu apelul nominal al senatorilor și deputaților. Asta, în condițiile în care parlamentari de la PSD nu au apărut la Parlament.

Moțiunea de cenzură depusă de PSD la adresa Guvernului Orban nu a mai fost votată de Parlament, după ce nu a existat cvorum. La ședință au fost prezenți numai 226 de parlamentari, în condițiile în care era necesară prezența a 233.

Grupurile parlamentare ale USR și PNL au părăsit sala, în vreme ce reprezentanții UDMR au anunțat că se vor abține de la vot în cazul în care se va întruni cvorumul. Parlamentarii PMP anunțaseră deja că nu votează.

Ca atare, votarea moțiunii de cenzură a fost amânată, pentru că nu a existat cvorum.

„Este și ceva bun, după ședința de azi!

Știm care e puterea și care e opoziția! Suntem în opozitie! Ca să ne fie și nouă, tuturor, clar!

Până acum, guvernul dădea vina pe PSD pentru orice, cu argumentul că acesta deține majoritatea parlamentară și blochează marele bine pe care peneliștii vor să-l facă națiunii. Noi nu mai pridideam să corectam răul, dar asta e altă problemă!

Toți cei care se opun guvernului au reușit să se adune astăzi. Sunt 226! Guvernul are majoritate! și responsabilitate pentru tot! E liber să facă binele proclamat!”,

a constatat senatoarea PSD de Vaslui, Gabriela Crețu, după moțiune.

Acest material a fost comandat de către P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 21200019

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: