Expoziție temporară „Retrospectiva George Leteanu”, la Muzeul Pârvan

IN MEMORIAM… Consiliul Județean Vaslui și Muzeul “Vasile Pârvan”, Bârlad invită vasluienii iubitori de artă, sâmbătă, 5 septembrie 2020, la ora 11.00, la vernisajul expoziției temporare ”Retrospectiva George Leteanu”.

Născut la 30 august 1954, în satul Hălărești, județul Vaslui, George Leteanu, autodidact, activează în cadrul Cenaclului „Arta”, al Uniunii Artiștilor Plastici. A participat, asistându-i pe profesorii Tatiana Pogonat și Ovidiu Boldura, la restaurarea Mănăstirii Voroneț.

Este membru fondator al grupării artistice „MoldArt” și al Fundației culturale neomoderniste „Sf. Evanghelist Luca”, din Vaslui.

„Vă invităm să paricipați la această activitate culturală, să vă încântați sufletul cu fermecătoarele sale portrete, peisaje și naturi statice, prin care artistul și-a transformat creația într-un adevarat spectacol, pe care noi am dorit să îl punem în scenă, să poată fi admirat de cât mai mulți iubitori de arte frumoase.

Invitat special: Dionisie Gradu.

Evenimentul va avea loc în aer liber, la sediul central al muzeului din str. Vasile Pârvan nr. 1 și se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Accesul publicului la vernisajul expoziției este gratuit, cu respectarea normelor de distanțare socială impuse de Guvernul României, din cauza coronavirusului”,

anunță conducerea muzeului bârlădean.

Expoziția va putea fi vizitată, în perioada 5 septembrie 2020 -5 octombrie 2020, de marți până duminică, în intervalul 8.00-16.00.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: