Prima comună cu pubele „din poartă în poartă”. Astăzi, se colectează deșeurile!

BRAVO, DLE PRIMAR!… Comuna Muntenii de Jos a distribuit, în mare parte, miile de pubele achiziționate și anunță populația că, în cursul zilei de astăzi, „toți cetățenii care au primit pubele, sunt rugați să le scoată la poartă, pentru ca operatorul să poată colecta gunoiul menajer!”.

Este, fără doar și poate, un experiment reușit, pentru că locuitorii vor putea colecta în condiții civilizate deșeurile, iar operatorul de colectare va trece pe la poarta fiecărui cetățean și va strânge gunoaiele. Cel mai probabil, este prima comună în care se strâng deșeurile cu pubele din poartă în poartă, deci un experiment reușit.

„Așa cum v-am promis, începând cu luna septembrie, se trece la colectarea gunoiului menajer în sistemul „din poartă în poartă„!

Printr-o adresă oficială, operatorul ne comunică faptul că ziua în care gunoiul menajer va fi ridicat este cea de joi, a fiecărei săptămâni!

Continuă distribuirea către populație a pubelelor pentru colectarea gunoiului menajer în toate satele componente ale comunei Muntenii de Jos! Distribuirea lor este un pic îngreunată de faptul că trebuiesc încheiate contracte de comodat la toate gospodăriile din comună.

Venim cu rugămintea către cetățeni să folosească pubelele distribuite doar pentru gunoiul menajer, celelalte deșeuri reciclabile (sticlă, carton, plastic) urmând a fi depozitate în containerele speciale de pe platformele de gunoi!”,

este mesajul primarului comunei Muntenii de Jos. Dănuț Crețu.

Acest material a fost comandat de către P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 21200019

Un comentariu despre: “Prima comună cu pubele „din poartă în poartă”. Astăzi, se colectează deșeurile!

  1. Articolul nu e bine documentat !
    Prima comuna e Muntenii de Sus !
    Se colecteaza in fiecare zi de Miercuri gunoiul menajer „din poarta in poarta”.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: