Treziți-l pe Gologan! De 14 luni stă cu pereți dărâmați pe fațada Palatului Administrativ!

TRIST… În iulie 2019, vasluienii care treceau prin centrul orașului au remarcat un fapt incredibil. Bucăți mari de beton se desprindeau din fațada clădirii Palatului Administrativ, după ce a fost dat jos bannerul privind Președinția UE. Poliția și Jandarmeria au blocat, în câteva secunde, accesul spre zona supusă pericolului de prăbușire, în timp ce unii vasluieni au încercat să glumească.

„A fost un cutremur la Bucuresti, cu demisia ministrului de Interne, de aceea a căzut tencuiala la Vaslui”, a glumit un localnic.

Prefectul de atunci, Eduard Popica a anunțat că va repara cât mai repede clădirea. Odată cu schimbarea Guvernului, noul prefect Mircea Gologan avea obligația să repare fațada, mai ales că stricăciunile strică foarte mult imaginea centrului, pentru cei care trec pe aici.

Dar, cum pentru Gologan acestea nu sunt probleme de luat în seamă, iată, au trecut aproape 14 luni și nu s-a întâmplat nimic. Poate că, într-o zi, se va trezi și prefectul PNL și va vedea că sediul în care lucrează el este stricat destul de tare…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: