El este tânărul din generația de mâine a PSD Vaslui! Merită votat!

UN TÂNĂR DE VIITOR… Eduard Popica, fostul prefect din timpul guvernării PSD, singurul prefect din România care și-a dat demisia de onoare în momentul în care guvernul PNL a preluat conducerea Guvernului, candidează pentru un mandat de consilier județean.

Având în vedere poziția din listă, locul 4, Popica va ajunge în legislativul județului pentru mandatul 2020-2024. Un tânăr din noua gardă a partidului, văzut de multă lume drept un urmaș al lui Dumitru Buzatu la conducerea partidului și a județului, alături de un „veteran” din PSD, Ciprian Trifan.

Chiar dacă multă lume credea că fostul prefect din timpul guvernării PSD va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean, acesta a preferat să fie om de echipă alături de Dumitru Buzatu, președintele în funcție de la județ, fiind bine văzut de majoritatea membrilor de partid.

Dacă PSD va deține majoritatea în Consiliul Județean, nu ar fi exclus să-l vedem la treabă pe Eduard Popica din postul de vicepreședinte al Consiliului Județean, în viitorul mandat. Dar, pentru asta, este nevoie ca partidul să treacă de testul electoral din 27 septembrie…

Stimați prieteni, consider că în cei aproape 3 ani petrecuți in fruntea Institutiei Prefectului Judetului Vaslui, funcție ce am ocupat-o cu demnitate și onoare, am demonstrat multe. Sunt convins însă de faptul că nu am putut realiza tot ce era de realizat, de aceea, astăzi, am ales să candidez pe funcția de consilier județean.

Cu aceeași responsabilitate si devotament îmi voi îndeplini îndatoririle și de aceasta dată, pentru că respectul și dragostea pentru locuitorii județului Vaslui le port mereu în suflet.

Dragi prieteni, îmi pasa de județul meu, sunt tânăr și vreau mai mult pentru semenii mei!

#imipasadesemeniimei

spune Eduard Popica, din generația de mâine a PSD.

Acest material a fost comandat de către P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 21200019

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: