Bătut măr în crâșmă, pentru că a îndrăznit să înfrunte un viitor consilier PNL!

LOVITURI… Satul Dobroslovești, din comuna Zăpodeni, vuiește, după ce un localnic a fost snopit în bătaie de către pădurarul Vasile Papuc. Joi, pe 4 septembrie, pădurarul era în campanie electorală, fiind pe prima poziție în lista de consilieri PNL în comuna Zăpodeni. A ajuns la sediul Federalcoop, din Dobroslovești, acolo unde săteanul Marcel Răuș stătea la o masă, pe terasă.

„A intrat pe terasă și făcea campanie electorală. Eu l-am întrebat: „Nu-ți este rușine să intri în Consiliul Local? Tu ai 10 clase. Cum să ajungi tu consilier?”. Nu știu, poate că am greșit că m-am adresat așa, dar știți ce mi-a făcut? Fără să-mi dau seama, m-a luat de cap, m-a prins de păr și m-a lovit de ceva de beton, de mi-am pierdut cunoștința pentru câteva clipe.

M-a lovit de mai multe ori, iar când am spus că sun la 112 mi-a spart telefonul. „Ce vrei, să mă reclami la Poliție?”, mi-a spus, în timp ce mi-a luat telefonul din mână și la izbit de pământ.

Acesta este comportament de consilier local? Așa vrei să câștigi voturi, bătând oamenii? Am ajuns cu sânge la gură acasă, unde mă așteaptă doi copii mici. Și acum îmi curge sânge din nas, așa de tare ce m-a lovit, poate că am probleme la cap, de la lovituri.

Unul dintre băieții mei a sunat la Poliție, când am ajuns acasă. Am depus plângere, și aici, la postul de poliție, și la Vaslui, împotriva pădurarului Papuc.

Am scris în plângere că a băut și s-a urcat la volanul mașinii, după ce m-a bătut, umblând așa prin sat. Nu-l vede nimeni, pe el? Mi-a spus că nu am idee cât de tare este el, probabil de aceea m-a bătut pe mine, un om necăjit, dar vreau să se facă dreptate”,

spune bărbatul din Dobroslovești.

Se spune că au fost martori care au văzut incidentul, însă nu vor să se pună martori pentru cel agresat.

„Nu mă las, merg mai departe cu plângerea, îl dau în judecată. Pe 21 merg la Medicină Legală, să fiu investigat, probabil că am fost lovit rău, de îmi curge și acum sânge din nas”,

mai reclamă cetățeanul.

Nu am putut sta de vorbă cu cel incriminat, însă sperăm ca Poliția să-și facă datoria și să lămurească acest scandal de campanie.

Acest material a fost comandat de către P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 21200019

2 comentarii despre: “Bătut măr în crâșmă, pentru că a îndrăznit să înfrunte un viitor consilier PNL!

  1. Minciuni ! Numai minciuni ,acest viceprimar Vali ,s-a trezit să îl ducă pe acest om la spital după 5 zile ! Un copil a fost martor cum l-a jignit pe acest om care a început să îl jignească ,, hoț de cai ‘’ ,nesimțire totală ! PSD joacă pervers ,dar o să răspundă la parchet pentru calomnie și degradarea unei persoane !
    Mincinoși !!!!!!!

  2. Am uitat să precizez ,când domnu Vasile la luat tare si la întrebat cine te-a pus să mă jignești ,acest individ i-a spus că vicele Vali l-a pus ! Deci până la urmă cine minte ? Normal acest individ din PSD ,iar primarul Chiratcu a pus să fie amenințat domnu Vasile ,,că dacă nu se retrage ,îl distruge ‘’,deja a început jocul pervers ! Acum 4 ani domnul Vasile i-a făcut campanie prin sate ,iar el fiind pădurar normal că îl cunoaște lumea,i-a promis multe domnului Vasile ,dar când omul s-a văzut in funcție a uitat tot ! Știu prea multe …mai bine mă abțin să nu jignesc …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: