Nepotul, măcelar! Și-a hăcuit bunica de 82 de ani, după care a aruncat-o în latrină!

0
308

UPDATE 22:15: Detalii șocante de la crima din Berezeni. Nepotul bătrânei de 80 de ani și-a hăcuit bunica, folosindu-se de un cuțit, după care a încercat să o arunce în WC-ul din curte. Un vecin care a văzut bătrâna plină de sânge în timp ce nepotul se chinuia să o arunce în WC, a sunat la Poliție. IPJ Vaslui ne-a oferit mai multe detalii despre acest caz șocant.

“Am fost sesizați la 19.55 de un cetățean din comuna Berezeni, care ne-a sesizat dispariția unei femei de 82 de ani. Colegii mei s-au deplasat la locuința femeii și, în urma cercetărilor, au găsit trupul femeii într-un grup sanitar. În cauză, s-a deschis dosar penal pentru suspiciunea de infracțiune de omor și colegii de la IPJ Vaslui, care s-au deplasat la fața locului, alături de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, vor face toate cercetările”,

a spus Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

9:56 Comuna Berezeni este în stare de șoc. În această seară, un tânăr din localitate și-a ucis bunica, îngrozind toți locuitorii. Nepotul, care ar avea probleme psihice, și-ar fi lovit bunica de 80 de ani cu sălbăticie, aplicându-i mai multe lovituri în cap. Vom reveni cu amănunte.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.