Boroș, prieteni cu interlopii, acuză liderii PSD Bârlad! A fost văzut în compania unor indivizi periculoși!

SCANDAL… Social-democrații bârlădeni au postat, în ultimele zile, mai multe fotografii, în care primarul Boroș apare în compania unor interlopi din Bârlad, indivizi care seamănă teroare peste tot pe unde ajung. Este vorba de campania electorală a primarului de Bârlad prin diverse cartiere ale orașului, iar în imagini apar persoane violente, cunoscute în oraș, care par să-l protejeze pe edil. De cine, oare?

„Iată-l pe primarul interlop Bouroș!

Deși este cercetat pentru tentativă de omor, prietenul Cezarei și al lui Bouroș, se dă intelectual pe Facebook asigurându-i spatele în online primarului prin postări calomnioase despre adversarii acestuia, iar în campania door to door îi asigură spatele cu bătăuși plătiți. REȚINEȚI: VOTAȚI BOUROȘ, votați nesiguranța pe străzile Bârladului, votați găștile de bătăuși, votați tot ce e interlop. Bouroș, ca primar nu trebuie să-i aperi pe răufăcători, ci pe cetățeni! Aici nu e ca la judecătorie. Judecați singuri!”,

scriu cei de la PSD Bârlad.

Mai mult, pentru a întări faptul că găștile de interlopi sunt la cheremul celor de la PNL, social-democrații bârlădeni postează și o poză cu Orban, lângă un tip masiv, tatuat.

„Echipa domnului Bouroș în campanie!

După cum se poate vedea liberalul nostru este însoțit în cartierul Munteni de un grup de cititori ai Bibliotecii Municipale. Intelectuali fini, aceștia și-au antrenat sinapsele făcând antrenamente la sala de lectură de la Italianu’, acolo unde citeau cu sete din Smardoievski, Brandates și Tumefeiev.

Cu așa intelectuali în jurul său, Bouroș vrea să convingă cu argumente tari, solide din zona infracțională gestionată maiastru de tata informatorilor si turnătorilor la poliție care acum s-a retras să “redea demnitatea” poliției locale.

Atenție!!! Dacă vrei cumva să-i reproșezi marelui primar că nu a tras apă pe strada ta, că nu a asfaltat deși acum patru ani ți-a jurat cu lingura în mână că așa va face, dacă ai tupeul bolnav să-i dai vreo două trei sudalme românești de sfinți, Dumnezei și morți/strămoși intervin intelectualii B&A și te flagelează cu argumente anatomo-patologice și de medicină legală! Așa gândea deunăzi / un bou ca toți boii puțin la simțire / în vremurile noastre de soartă ajutat / să-și mai facă rost de încă un mandat!”,

mai scriu liderii PSD Bârlad.

Acest material a fost comandat de către P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 21200019

Lasă un răspuns

Facebook
%d blogeri au apreciat: