Filmarea care îl îngroapă pe „primarul” Titinel, de la Fălciu: „Mă c…c pe ea de primărie, eu vreau senator!”

TĂTARU, NU ȚI-E RUȘINE?… O filmare dinamită a fost lansată noaptea trecută pe rețelele de socializare. Protagonist? Nimeni altul decât candidatul PNL la Primăria Fălciu, liberalul Titinel Ursu. Demonstrând că partidul liberal este doar un paravan pentru aspirații mai înalte, gen Parlament, Ursu îi cere unui candidat local să trădeze partidul și să vină alături de el, cu promisiunea că îl va face viceprimar pe cel de la capătul firului.

Oare Tătaru își dă seama cât de jos a ajuns partidul, sub conducerea sa? Titinel Ursu, unul dintre favoriții ministrului Sănătății, are un limbaj revoltător pentru un politician care vrea să ajungă primar. Dialogul, atenție!, se poartă între candidatul PNL și un membru USR.

Un limbaj pentru care ar trebui să se retragă din cursa electorală!

Mai mult, recunoaște că Tătaru i-a promis că îl trimite în Senat, în decembrie, așa cum mai spun vreo doi primari PNL din Vaslui. Dar, haideți să-l lăsăm pe Titinel să se „desfășoare”, pe înregistrare!

„Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar tu nu iei mai mult de 60 de voturi. Ascultă-mă, aici! Ești trecut la „Diverse”. Ascultă-mă, în sondaje ești trecut la „Diverse”.

Bătălia este între mine și Moraru. De ce nu vii cu mine, măi băiatule? Ți-ai stricat toate relațiile! De ce nu vii lângă mine în continuare și hai să luptăm împreună, dă-l în p…a mea pe Moraru! Hai să luptăm și-l batem ca lumea! Te pun vice, măi, băiatule!

Tu ești cunoscut de toată lumea, după care eu plec în Senat. Ți-am spus care e treaba, eu vreau să fiu senator. Nu primar! Mă c…c în el de primar, m-ai înțeles? Eu vreau să plec în Senat. Ascultă-mă! Băi, ascultă-mă, nu te lua după Vasilache și nu știu eu cine. Băi, lasă-mă că nu trăiești cu USR-ul, dă-l în p…a mea, stai liniștit. Dă-l în p…a mea de USR, băi. Băi, fii băiat deștept”,

spune candidatul PNL, care ar trebui să închidă taraba de politician și să se ducă acasă, după o astfel de înregistrare halucinantă.

Un comentariu despre: “Filmarea care îl îngroapă pe „primarul” Titinel, de la Fălciu: „Mă c…c pe ea de primărie, eu vreau senator!”

  1. E fix tipicul noilor politicieni din garda PNL! E genul Rares Bogdan, care n-au mama, n-au tata, calca pe cadavre, doar pentru a-si atinge obiectivul…

Lasă un răspuns

Facebook
%d blogeri au apreciat: