Ce bătaie de joc! Ținuți în picioare ore întregi, la Kaufland, pentru o porție de mici și o ceafă!

FĂRĂ JENĂ… Mii de vasluieni au reclamat, de-a lungul anilor, bătaia de joc de la grill-ul Kaufland Vaslui, acolo unde se stă cu orele pentru a comanda o porție de mici, o ceafă sau o porție de cabanos. Asta, dacă ai noroc să prinzi ceva…

Este ceea ce s-a întâmplat ieri, după cum ne-a povestit un vasluian care a avut ghinionul să piardă aproape o oră la grill Kaufland, plus că nu a mai prins mici, la ora 16.30!

Coadă la grătar

„A fost scandal mare. Fiind sărbătoare, mulți locuitori au venit la Kaufland, la cumpărături, după care au vrut să comande mici. Bătaie de joc! Am așteptat aproape o oră, ca să mi se spună că mici s-au terminat. Era un băiat, săracul de el, care nu făcea față, trebuia să întoarcă și carnea de la grill, să facă și vânzare.

Un cetățean a mers și a făcut scandal, la informații, în magazin, iar pe la 16.00 a apărut o doamnă care a spus că mai are doar trei minute din programul de lucru, spunând că nu înțelege pentru ce a fost trimisă la grill.

Un domn de la coadă i-a spus că este la volan de multe, multe ore, mai are de condus încă 4 ore și că ar dori să mănânce și el ceva la Vaslui. La 16.30, băiatul de la mici a spus că s-au terminat micii, nu are cum să aducă de acasă alți mici. Vă dați seama? La 16.30 nu mai aveau mici, vânduseră tot, iar ei nu sunt în stare să se aprovizioneze!

Numai la Kaufland Vaslui veți întâlni cozi și bătaie de joc, dintre toate Kauflandurile din țară. Un grătar mic, pe care încap câteva porții de mici, personal insuficient, vai de capul lor”,

este mesajul cititorului nostru.

Poate că, în urma acestui mesaj, șefii Kaufland România vor înțelege să schimbe ceva și la Vaslui, acolo unde oamenii sunt ținuți în picioare cu orele, pentru o porție de mititei.

Lasă un răspuns

Facebook
%d blogeri au apreciat: