Liberalii se îmbată cu apă rece. Nelu Tătaru, vinovat de eșecul PNL la CJ Vaslui!

NU CONTEAZĂ LOCUL II… Marius Arcăleanu a eșuat în lupta pentru președinția CJ Vaslui. Este un fapt demonstrat cu cifre și cu anunțul privind câștigătorul real la județ, deși PNL Vaslui îmbracă eșecul cu formulări aiuristice, de genul „Avem mulți primari, avem o sumedenie, avem mulți consilieri, avem zeci de mii de voturi, avem…”. A câștigat Tătaru CJ Vaslui? Nu! Și atunci, unde e victoria?

În realitate, PNL Vaslui, sub conducerea lui Tătaru, înregistrează încă un eșec la locale, eșec acoperit de euforia provocată de unele majorități USR-PNL din Consiliile Locale, și acelea destul de fragile. La orașe și municipii, PNL a eșuat la Vaslui, Huși și Murgeni, câștigând în Bârlad și Negrești, fapt care era previzibil de la începutul campaniei!

Ca și în sport, doar numărul 1 contează, iar Arcăleanu nu este câștigătorul localelor, deși se laudă cu zecile de mii de voturi adunate pentru PNL. Să spunem adevărul: acele zeci de mii de voturi din dreptul lui Arcăleanu nu sunt voturile acordate de pensionarii din sate pentru liberal – să fim sinceri, cine a auzit la țară de acest fost consilier local, care a stat mai mult prin canalele Aquavas, în mandatul de la CL Vaslui? – sunt voturi anti-PSD. Vorbim de un vot de blam dat actualei conduceri județene a PSD, nicidecum pentru că Arcăleanu ar fi cunoscut de cineva. Acesta este adevărul, dar Tătaru se face că nu vede, se îmbată cu apă rece.

Mulți liberali importanți îl acuză pe Tătaru pentru eșecul de la județ, spunând că dacă ar fi candidat el în locul lui Arcăleanu s-ar fi putut câștiga președinția Consiliului Județean. Tătaru, însă, a preferat să arunce în luptă un ilustru necunoscut în cele 81 de comune din județ sau în orașe și municipii. Iar eșecul lui Arcăleanu trebuie decontat în contul ministrului Sănătății, au spus liberalii cu care am stat de vorbă.

„Dacă vom pierde și parlamentarele, Tătaru va deconta aceste eșecuri și va trebui să predea partidul, este clar că e vina lui. Dacă nu ar fi făcut blat cu PSD și nu l-ar fi pus pe necunoscutul Arcăleanu, aveam șansa să câștigăm l;a CJ. E vina lui, să-și asume eșecul”,

spune sursele noastre din PNL.

Lasă un răspuns

Facebook
%d blogeri au apreciat: