Mesajul unui pensionar bârlădean, către politicienii de la București: „Să se facă DREPTATE!”

AU UITAT DE BĂTRÂNI… Politicienii se bat, în aceste zile, în jurul majorării pensiilor pentru milioane de români. Unii – cei de la PSD și ALDE – au votat majorarea cu 40%, ceilalți – de la PNL și USR – spun că nu sunt bani pentru o asemenea majorare. Pe acest fond de dispute politice, iată ce mesaj duce la București deputatul Daniel Olteanu, președintele ALDE Vaslui:

„Să se facă dreptate! Asta m-a rugat să transmit la București bunica din fotografie, săptămâna trecută, atunci când i-am spus că am votat PENTRU majorarea pensiilor.

Cu 40%, așa cum SCRIE ÎN LEGE, nu cu 10% sau 14%, așa cum au vrut unii sau alții.

Nu am făcut public votul meu până acum, ca să nu fie interpretat drept subiect electoral, la fel ca multe alte subiecte unde intențiile bune sunt taxate dur de cârcotașii de serviciu.

Respectul pentru părinții și bunicii noștri nu se măsoară în promisiuni, ci în cifre clare.

Politicienii care se iau la trântă cu cei mai vulnerabili români trebuie să știe că furtul din buzunarele pensionarilor e o crimă, iar furtul pe spatele pandemiei, o batjocură. Nu pot fi complice nici la una, nici la alta!

Am crescut într-o familie în care vârsta înaintată a fost mereu privită cu admirație și tratată ca atare, iar dacă și prin votul meu se face dreptate pentru bunicii din România, care își așteptau de multă vreme rândul la echitate, atunci pot spune că mi-am învățat lecția: «Pe cei vârstnici, ca pe părinți să-i cinstești!».

La mulți ani, astăzi și în toate celelalte zile, celor aflați la a treia tinerețe!

Vă doresc viață îndelungată și fără griji, lângă nepoții și copiii care vă prețuiesc mai mult decât reușesc câteodată să vă arate!”.

Lasă un răspuns

Facebook
%d blogeri au apreciat: