Nori de furtună! Noua majoritate USR-PNL va cere un audit la Primăria Vaslui!

CONTROL… Majoritatea USR-PNL din Consiliul Local Vaslui, destul de fragilă, în esență – sunt 12 consilieri de la cele două partide, versus 11 consilieri PSD-ALDE – pare decisă să intre în război total cu primarul Vasile Pavăl.

Conform unor surse din interiorul noii majorități, cei de la USR vor cere un audit pe ultimii ani la primăria Vaslui, dorind să-i demonstreze primarului Vasile Pavăl că nu tolerează nicio abatere. Decizia de a cere un audit, în primele ședințe de Consiliu Local, este pe placul și al consilierilor PNL.

„Vrem să știm ce preluăm, noi, în calitate de consilieri locali. Am dori să aflăm ce proiecte europene s-au accesat, câte s-au terminat și câte sunt în derulare, cum s-au cheltuit banii primăriei, în ultimii ani, de aceea cerem acest audit.

La decizia noastră, a consilierilor USR, se raliază și aliații de la PNL”,

spune o sursă din interior.

Vorbind de noua majoritate USR-PNL, să spunem că ambele partide caută soluții pentru cei doi viceprimari ai lui Pavăl. De la USR, un nume vehiculat este cel al lui Cătălin Mândru, în timp ce PNL ar dori să-l impună pe Tudor Polak, pentru a învăța timp de patru toate secretele administrației publice de la Vaslui.

Lasă un răspuns

Facebook
%d blogeri au apreciat: