Pățania unei vasluience care a găsit un inel într-o spălătorie din oraș: „Mă duc la amanet cu el”

LUAȚI AMINTE!… Nu de puține ori, am scris despre cazurile de toată lauda ale unor persoane care au găsit bunuri de valoare, portmonee cu sume impresionante sau sume de bani căzute pe stradă, după care au mers la Poliție și au predat valorile găsite.

Iată, însă, că o vasluiancă a pățit o altfel de poveste, în care a găsit un inel, probabil destul de valoros, într-o spălătorie din oraș, după care a anunțat că îl așteaptă pe proprietar să-l înapoieze. Cum păgubitul nu a apărut, femeia a postat pe rețelele de socializare următorul mesaj:

„Am găsit duminica trecuta, un inel, aparent de valoare, la spălătoria Self Wash Vaslui. Inelul poate avea valoare sentimentală pentru cineva anume. am lăsat numărul de telefon să pot fi contactată, dar nu am fost sunată.

Îl mai păstrez până la sfârșitul lunii, apoi îl voi duce la amanetul din rând cu Racova. Nu pot păstra un inel străin în casă, dar nici nu îl pot arunca”,

spune femeia.

Până acum, a primit zeci de mesaje, mai puțin unul care să vină din partea pierzătorului. Mulți vasluieni i-au atras atenția că însușirea unui bun care nu este al tău este pedepsită de Codul Penal, art. 243. Dacă mesajul este citit de persoana care l-a pierdut, ar fi bine să o contacteze pe doamna respectivă, înainte ca inelul să ajungă la amanet. Sau, de ce nu?, în mâinile Poliției.

Lasă un răspuns

Facebook
%d blogeri au apreciat: