Polițiștii au dat buzna la o petrecere privată din Vaslui. 25 de petrecăreți au fost amendați!

SURPRIZĂ… Zeci de polițiștii vasluieni, sprijiniți de jandarmi și polițiști locali au oprit, sâmbătă seara, derularea unui eveniment privat (cununie) organizat la un local de alimentație publică de pe raza municipiului Vaslui, într-un spațiu închis (sală de evenimente).

Organizatorul evenimentului și administratorul localului au fost sancționați contravențional cu amendă în cuantum de 3.000 lei, fiecare.

Totodată, au fost identificate și cele 25 de persoane participante, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 8.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Peste 320 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au acționat în ultimele 48 de ore, la nivel județean, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară în contextul pandemiei Covid-19.

Au fost derulate 19 misiuni specifice și acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile, restaurantele și terasele, precum și mijloacele de transport în comun.

Lasă un răspuns

Facebook
%d blogeri au apreciat: