Primarul iubit al Hocenilor a depus jurământul! Locuitorii comunei, alături de edilul lor!

Vasile Țabără

PRIMAR EUROPEAN… Vasile Țabără este, fără îndoială, unul dintre cei mai performanți primari din județ. A transformat o comună cu mari probleme sociale și economice, situată în centrul județului, într-o localitate în care îți este drag să locuiești.

Drumuri asfaltate, apă și canalizare, școli noi, un sediu de primărie ultramodern, internet peste tot – într-un cuvânt, Hoceni este o comună cu potențial, cum puține sunt în județ. Ieri, pentru edilul Vasile Țabără a fost un moment emoționant. Votat și iubit de localnici, primarul Hoceniului a depus jurământul față de țară și a făcut și o promisiune cetățenilor din comuna sa.

„Dragi locuitori ai comunei Hoceni, dragi prieteni, am depus jurământul pentru noul mandat de primar al comunei Hoceni.

Mai întâi vă mulțumesc celor care m-ați votat și m-ați susținut, apoi le spun tuturor locuitorilor comunei Hoceni că această funcție mă bucură, mă onorează, dar mă și responsabilizează și voi căuta să muncesc mai mult și mai bine pentru a realiza toate promisiunile făcute și nu numai.

Veți găsi în mine un prieten, un colaborator, un om care poate ajuta în orice moment.

Vă invit alături de mine, pentru ca în perioada următoare să realizăm activități și obiective care să ducă la îmbunătățirea condițiilor de viață în comuna Hoceni și să continuăm dezvoltarea și modernizarea comunei noastre”,

a fost mesajul edilului, la depunerea jurământului, prin care a fost validat pentru un nou mandat.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: