Tort-surpriză, la învestirea primarului de Vinderei, Ionuț Ghiur! Este cel mai iubit primar!

REALIZĂRI DE TOP… În sudul județului, la granița cu județul Galați, un primar cu iubire de semeni a reușit imposibilul. La Vinderei, o comună pe care autoritățile și vremurile o uitaseră într-o sărăcie lucie, primarul Ionuț Ghiur a reușit imposibilul. A adus în localitate apă și canalizare, a asfaltat 11,6 km de străzi sătești, a inaugurat o grădiniță superbă, a realizat o platformă de gunoi de grajd unică în județ.

Omul care sfințește locul, ați spune, și cred că ați fi aproape de adevăr, pentru că primarul Ghiur a fost o binecuvântare pentru localitatea pe care o păstorește. Când a intrat la primărie, erau zeci de kilometri de drumuri locale slab pietruite sau de pământ. Acum, pe lângă cei 11,6 km de asfalt, sunt în jur de 70 de kilometri de drumuri perfect pietruite, astfel că se circulă între cele opt sate fără nicio problemă, indiferent de anotimp.

Vor urma, în acest mandat, încă 31 km de drumuri modernizate, anunță primarul Ghiur. „Am preluat comuna de la zero și am adus-o la un nivel superior, însă cred că Vindereiul va trece prin transformări uluitoare, în următorii ani”, susține Ionuț Ghiur. Iar acest mandat, dacă toate vor merge bine, va însemna încă o premieră: aproape toți locuitorii comunei vor beneficia de apă și canalizare.

Pentru toate motivele de mai sus, Vindereiul a votat masiv pentru primarul lor, pentru ca edilul Ghiur să continue procesul de modernizare a comunei. Ieri, în prezența locuitorilor din Vinderei, primarul a depus jurământul de credință pentru al doilea mandat ca primar.

„Sper că, începând de astăzi, orgoliile noastre personale, râvna noastră personală, să rămână la ușă. Din acest moment, noi reprezentăm cetățenii comunei Vinderei, iar interesul nostru, al tuturor, este să dezvoltăm această comună”,

a spus primarul Ghiur.

„Administrații locale puternice, conduse de oameni profesioniști și care se țin de cuvânt.

De așa ceva îmi doresc să avem parte în cât mai multe comunități vasluiene, iar la Vinderei este cel mai bun exemplu că ambiția primarului Ionut Ghiur și priceperea echipei sale aduc rezultate.

Vinderei e o comună de top din punct de vedere al atragerii investițiilor (peste 10 milioane euro în ultimii patru ani!), o comună care a lăsat în urmă chiar orașe și municipii din județ.

Am susținut cu toate puterile mele la București proiectele din Vinderei – rețea de alimentare cu apă și canalizare în cele 8 sate, drumuri asfaltate în lungime de aproape 11 km, iluminat public stradal modern, grădiniță nouă, teren de sport multifuncțional dotat cu nocturnă – toate aceste proiecte și multe altele au fost duse la bun sfârșit cu responsabilitate și cu bucuria lucrului făcut temeinic.

Felicitări, domnule primar Ionuț Ghiur, pentru seriozitatea și onestitatea cu care tratați munca în administrație, aveți tot sprijinul meu și în noul mandat, pe care vi-l doresc la fel de bogat în realizări!

Felicit și echipa de consilieri de la Bogdănița, sunt convins că planurile și bunele intenții ale colegului Ioan Burdujanu se vor transforma în scurt timp în proiecte certe, în folosul oamenilor”,

a declarat deputatul Daniel Olteanu, prezent la eveniment.

La final, angajații primăriei i-au oferit primarului Ghiur un tort pe care se afla poza acestuia, fapt care l-a emoționat pe edilul localității.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: