Bețivani la volan, opriți la timp! La Bârlad și Murgeni, șoferi pericol public!

CU TULBURELUL LA VOLAN… În noaptea de 27 spre 28 octombrie a.c., puțin după miezul nopții, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Biroul Poliției Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Republicii, din municipiul Bârlad, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat provizoriu în județul Vaslui, al cărui conducător prezenta halenă alcoolică.

Tânărul șofer, în vârstă de 20 de ani, din comuna Voinești, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, adică era destul de beat. Ulterior, acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Câteva ore mai târziu, ieri dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni, aflați în serviciu pe drumul județean DJ244B, din orașul Murgeni, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, al cărui conducător prezenta halenă alcoolică.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, din Murgeni, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: