Zeci de petrecăreți din Bârlad, “călcați” de polițiști la o nuntă ilegală! S-au dat “daruri” de 48.000 de lei!

0
288

PRINȘI ÎN FLAGRANT… În noaptea de joi spre vineri, mai multe echipaje de poliție din Bârlad au intervenit pentru a opri o nuntă ilegală din oraș, având în vedere că suntem în stare de alertă.

La ora 21.00, polițiștii bârlădeni, sprijiniți de jandarmi, au sistat derularea unei nunți, organizată într-un spațiu privat deschis (curtea unui imobil), din strada Grahiilor. Pe când chiuiau mai tare, iar boxele erau date la maxim, cheflii s-au trezit cu puhoi de polițiști și jandarmi pe capul lor. Organizatorii evenimentului și participanții identificați că nu respectau măsurile individuale de protecție (adică, 22 de persoane!) au fost sancționați cu amenzi în cuantum total de 48.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Nu le-a mai trebuit nuntă, după atâtea “daruri”!

Nu este singurul caz în care Poliția și Jandarmeria au intervenit. Peste 640 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au acționat, la nivel județean, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară în contextul pandemiei Covid-19.

Au fost derulate 30 de misiuni specifice și acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile, restaurantele și terasele, precum și mijloacele destinate transportului de persoane. comun pe timpul stării de alertă.

Echipele de control au depistat 304 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/ 2020 cu amenzi în cuantum de 27.000 lei.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.