Viitorul deputat Eduard Popica, în piețele Vasluiului! Agricultorii s-au plâns de lipsa subvențiilor!

0
154

DISCUȚII… Eduard Popica, locul I la Camera Deputaților, pe lista PSD Vaslui, s-a aflat ieri în mijlocul comercianților și producătorilor din piețele reședinței de județ. Timp de câteva ore, viitorul deputat social-democrat a vorbit cu vasluienii, a aflat care sunt nemulțumirile producătorilor și a notat despre problemele pe care le va ridica în mandatul care îl așteaptă, după 6 decembrie.

Printre altele, producătorii s-au plâns de faptul că toate măsurile de protecție din timpul fostului ministru Petre Daea nu au mai fost aplicate de actuala guvernare, astfel că mulți dintre ei sunt la un pas de a nu mai face producție, anul viitor.

“Am fost alături de agricultorii județului Vaslui, vizitând cele doua piețe (Traian și Vidin) ale municipiului reședință de județ. Am rămas plăcut impresionat de entuziasmul cetățenilor, dar am simțit amărăciunea din sufletul agricultorilor datorită proastei gestionari a actualului Guvern în ceea ce privește beneficiile acordate de pe vremea ministrului Petre Daea, beneficii care spun fermierii, ca nu le-au mai fost date anul acesta.

Toți producătorii s-au plâns de faptul ca prin tăierea subventiilor (la roșii, de exemplu) în curând, în piețele noastre nu vor mai exista produse românești. Este un subiect pe care îl voi dezvolta în Parlamentul României, voi duce mesajul producătorilor noștri în forul legislativ al țării”,

a spus viitorul deputat.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.