Mesajul viitorului deputat de Vaslui, Eduard Popica: „Închiderea piețelor este o decizie catastrofală!”

0
46

NEMULȚUMIRI… Nu se știe, încă, ce se va întâmpla de luni cu piețele agroalimentare din județ. În municipiul Vaslui, cele două piețe sunt acoperite și, conform Hotărârii 52 a CNSU, ar trebui închise. Aceeași situație și la Bârlad sau Huși. Vasluienii cer ca piețele să fie deschise în continuare, chiar dacă se vor înăspri controalele, așa cum este și normal.

Printre cei care au luat atitudine în cursul zilei de ieri se numără și viitorul deputat PSD de Vaslui, Eduard Popica. Tânărul politician acuză deschis guvernarea actuală de amatorism.

„Închiderea piețelor reprezintă o greșeală fatală, care va avea efecte negative destul de costisitoare. Sigur că cel mai simplu ar fi să ne izolăm complet, dar este utopic să promovăm soluții extreme.

Producătorii autohtoni sunt oameni care au muncit un an întreg ca să își poată comercializa la recoltare ceea ce au produs. Dacă li se interzice acest lucru, riscăm să afectăm o categorie relativ fragilă de producători agricoli, mai ales că aceștia oricum fac față cu dificultate chiar și în vremurile normale. După ce au muncit un an până au ajuns să culeagă roadele, țăranii se tem că nu vor mai reuși să le vândă.

Este lipsit de orice logică faptul că se permite ca românii să se înghesuie în supermarketuri, în spații închise, acolo unde posibilitatea infectării este mult mai mare, și să îi obligi să cumpere produse de import, și nu pe cele proaspete, făcute în România.

Guvernul Orban, lipsit de patriotism și umanitate amenință afacerile producătorilor autohtoni, prin decizia CNSU ce urmează sa intre in vigoare.

Este inadmisibil să fii împotriva propriului popor pe care pe zi ce trece “Guvernul meu” reușește să îl transforme în sclavii Europei.

Pe 6 Decembrie este momentul decisiv in care cel mai slab pregătit Guvern din perioada postdecembristă trebuie să plece acasă pentru totdeauna”,

este mesajul postat seara trecută de Eduard Popica, pe rețelele de socializare.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!