Jenant, vasluieni! Votarea noilor viceprimari de Vaslui s-a făcut „secret”, sub privirile lui Polak!

TĂTARU, NOUL VĂTAF… Vasluienii au votat PNL și USR-PLUS, la Consiliul Local, sperând că preferații lor se vor comporta altfel și vor impune un nou mod de a face politică în acest oraș controlat de PSD atâția ani. Din păcate, ceea ce s-a întâmplat ieri la Vaslui, cu tabăra de consilieri PNL-USR care s-a comportat ca o marionetă penibilă în mâna lui Tătaru, a demonstrat că politicienii locali nu se reformează, oricum se vor numi și oricât vor încerca să pară diferiți de cei de dinaintea lor.

Trimis special al ministrului Tătaru, pentru a pune presiune pe consilierii liberali și pe cei ai USR-PLUS, să nu cumva să trădeze la alegerea viceprimarilor, Tudor Polak, băiatul de mingi al liberalului-șef, s-a achitat cu brio de sarcina primită. La un moment dat, toți consilierii PNL și USR-PLUS au ieșit pe hol, formând un fel de grupare penibilă în jurul lui Polak, în genul celor văzute la rugby, prin care s-au pus de acord cum vor vota. Polak i-a cravașat în permanență pe consilierii PNL și USR-PLUS, care au demonstrat că sunt simple marionete în mâna lui Tătaru, nicidecum niște politicieni care doresc binele orașului. Au fost votați de vasluieni pentru a face o altfel de politică, însă au demonstrat că sunt niște biete păpuși manevrate de Tătaru și Polak.

Că este așa, am observat la momentul votării celor doi viceprimari. Rând pe rând, ca niște marionete docile, cei de la USR-PLUS și PNL au venit și i-au prezentat lui Polak buletinele de vot, deși era vot secret. Vai de capul lor, cu astfel de păpuși trase cu ață, care se numesc consilieri locali! Vor fi patru ani în care stăpânul acestor consilieri majoritari, Nelu Tătaru, va face ce va dori cu ei. Oare, pentru asta au fost votați la locale, cei de la USR-PLUS Vaslui, de exemplu? Pentru a fi păpușile lui Tătaru?

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: