„Nu ne permitem o generație pierdută din cauza Covid 19”! Vezi acuzele lansate la adresa Guvernului PNL!

0
33

ACUZE… Viitor deputat PSD de Vaslui, Eduard Andrei Popica atacă actuala guvernare, pe care o acuză de distrugerea viitorului a milioane de elevi din România. Popica susține că Guvernul Orban a avut la dispoziție șase luni pentru a lua măsurile cele mai bune, pentru procesul de învățământ, însă amatorismul miniștrilor liberali va avea efecte devastatoare asupra copiilor.

„De câteva zile, toate școlile din România, indiferent de scenariul în care se află localitatea unde se află, s-au mutat în online, în ciuda recomandărilor OMS ca școlile să rămână deschise și în contradicție cu măsurile luate în multe state europene. Guvernul a avut cel puțin șase luni la dispoziție de la începutul acestei epidemii să găsească soluții mai ales pentru școala online în mediul rural.

Ați pierdut din vedere, domnilor de la PNL, inegalitățile care vor apărea în ceea ce privește accesul la educație al copiilor aflați în medii defavorizate și recuperarea decalajelor educaționale inerente perioadei pe care o traversăm.

“Guvernul meu“ a dat dovadă de o profundă iresponsabilitate din partea autorităților statului, în condițiile în care, în continuare, sute de mii de elevi din România nu au posibilitatea de a accesa cursurile online din cauza lipsei infrastructurii digitale.

Nu putem să luăm niște modele din alte state fără sa le gândim, să le analizăm și să le adaptăm realității românești.

Președintele și Premierul pun pe primul plan alegerile parlamentare, miza supremă în fața căreia Educația nu a mai contat.

Nu ne permitem o generație piedută din cauza Covid-19!!!”,

acuză viitorul parlamentar de Vaslui.

Acest material a fost realizat de către Vasluianul Press SRL la comanda P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 11200020.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!